20080603

antropología urbana


hoy en la sección antropología urbana, un peazo de video de catalanfight (clasificado en la categoría "mascotas y animales" de utube). os pego lo q dice su creador al respecto, que aunq está en català se entiende todo.

Especímens quillos, filonazis i similars. El resultar de barrejar ignorància atrevida, nacionalisme espanyol i idees filofeixistes (sovint també drogues) pot tenir un resultat força nefast, com podreu veure XD

Aquest vídeo no vol pas fer mofa ni d'una determinada estètica o música així com tampoc d'un origen geogràfic determinat sinó mostrar les actituds i maneres d'una part de la població de Catalunya que ha rebutjat integrar-se al país i es caracteritza pel rebuig als immigrants extrapeninsulars així com també per les seves actituds xulesques i a vegades violentes o el despreci total cap a la cultura i el coneixement.
Catalunya és una terra amb el dret de preservar la seva identitat però que ha acollit des de fa segles persones immigrants, moltes de les quals han conciliat el seu orígen amb el fet de fer seva la catalanitat.

Feixistes i espanyolistes, go on home!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

muy mono el video... qué tendrán que ver los civilizados primates

en fin, que no entiendo nada, ya no sé quién es facha, quién mascota, quién animal, si hay que quemarlas o tatuárselas, si la mona se viste de rojigualda o si las martins vuelven a ser tendencia... grrr

un beso nene

ciudadanoe dijo...

gracias moôn...supongo q estoy de referencias rares...en otros mundos: has visto lx user que tengo en la columna derecha?!